Fájó szívvel, de annál nagyobb reményekkel búcsúztunk el az őszi-téli Alpha kurzus résztvevőitől december 14-én este. A hála és az öröm érzése, melyet a kurzuson kapott lelki ajándékok, isteni kegyelmek és közösségi élmények felett érzünk, vegyül bennünk most azzal a szomorúsággal, hogy ez ebben a formában, ezzel a csapattal véget ért. Nagy örömünkre azonban sokan vannak, akik folytatni szeretnék! Isten egy új kis közösség csíráját növelgeti bennünk Szentlelke által! Dicsőség és hála Neki érte!

A jövőben azonban egy új Alphát is szeretnénk indítani. Ezért a résztvevőktől kapott visszajelzésekkel biztatunk minden érdeklődőt arra, hogy vegyen részt a várhatóan 2021. februárjában induló következő Alphánkon! Mindenkit nagy szeretettel várunk!

„Az előadások nagyon jók voltak. A kiscsoport pedig hihetetlen klassz, színes, vidám csapatot hozott össze. És olyan mélységes hitekkel (van ilyen szó?) találkoztam, amikből erőt meríthetek. Fantasztikusan hiteles emberkéket ismertem meg. KÖSZIIIIII!”

„Tetszettek Nicky megközelítései, egyszerű, de lényegretörő gondolatai, az egész hangulata, szervezése, a társaink szeretete, érdeklődése, hogy segíthettem nekik a gondolataimmal, hogy talán Jézust is tudtam nekik közvetíteni, talán általam tudott az Úr szólni hozzájuk.”

„Az egész felépítése tetszett. Az előadáson elhangzottakon kívül a kiscsoportban résztvevők élményei, tapasztalatai, hitének megismerése nagyon tanulságos volt.”

Ezúton is köszönjük a szervezői Csapat minden tagjának a sok áldozatos időt, energiát, és hogy talentumaikat olyan hűségesen állították az Alpha által megvalósuló isteni küldetés szolgálatába. Öröm volt együtt munkálkodni! Köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek, hogy olyan jókat beszélgethettünk, hogy annyira nyitott szívvel, lélekkel és értelemmel vettek részt az esteken. Köszönjük a Szent II. János Pál Iskolaközpontnak a befogadást, a Regnum Christinek, illetve a Missio Christi Alapítványnak, valamint Budapest XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának és magánadományozóinknak nagyvonalú hozzájárulásukat az Alpha megrendezésének költségeihez!

Deo Gratias!

Néhány pillanatkép az Alpháról, melyet kezdetben élőben, később online tartottunk: