„A személyes anyagi hozzájárulás személyes áldozatvállalásunk jele, elsőként az Úr, majd a testvérek irányában, hogy saját anyagi felajánlásunk eszközzé válhasson egy szeretetre alapozott emberiség evangelizálásában.”

Ferenc pápa

Kérjük, támogassa missziónkat!

 

Isten mindannyiunkra bízta Örömhírének hirdetését: Önre és miránk is! Ezért arra kérjük, lehetőségeihez mérten segítse a Regnum Christi Mozgalomban végzett Örömhír-terjesztő missziónkat. Évente több ezer emberhez visszük el az Evangéliumot, gyermekek és fiatalok számára szervezünk missziós és közösségépítő programokat, de nem feledkezünk meg a középkorú, családos felnőttekről és az idősebbekről sem. Az elesettek, rászorulók szociális támogatásában is erőinkhez mérten részt veszünk.

Örömmel vesszük, ha Ön is támogat minket mindezekben, ami többféle módon történhet:

Pénzbeli támogatással

  • Csekkes befizetéssel, melyhez szívesen küldünk sárga csekket. Kérjük, adja meg nevét és lakcímét, és postafordultával elküldjük a támogatás befizetéséhez szükséges csekket.
  • Banki átutalással (rendszeresen vagy alkalomszerűen), melyhez a szükséges adataink: Missio Christi Alapítvány, számlaszám: 11600006-00000000-44151470 (Erste Bank). Kérjük, hogy a banki átutalás közlemény rovatában tüntesse fel e-mail címét, hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Köszönjük!

 

SZJA 1%-ról való rendelkezéssel

 Kérjük, hogy rendelkezzen befizetett adójának 1%-áról a Missio Christi Alapítvány javára (adószám: 18254589-1-43)! Ez idén is május 20-ig tehető meg többféle módon, amiről a NAV honlapján itt tájékozódhatnak. A szükséges rendelkező nyomtatvány kitöltve az adószámunkkal és a Magyar Katolikus Egyház technikai számával innen letölthető.

Munkájával, idejével, talentumaival

 Ha aktívan szeretne részt venni apostoli munkáinkban, kérjük, jelezze felénk! Szeretettel ajánljuk figyelemébe az „Apostoli munkákról” szóló oldalunkat!

Továbbajánlással ismerősi körében

Különösen a Napi elmélkedés, a Vándor Evangélium és a rendezvényeink továbbajánlása terén örülünk, ha azokra mások figyelmét is felhívja! Nagy segítség lenne ez számunkra az Örömhír terjesztésében!

 

Támogatása sokat jelent nekünk! Hálásan köszönjük!