Sok szeretettel hívunk minden érdeklődőt a Vándor Evangélium imakörök évadnyitó, hálaadó szentmiséjére és az azt követő, agapéval egybekötött kötetlen beszélgetésre, melynek helyszíne és időpontja: 2019. október 20. vasárnap, 10:45 a Krisztus Légiója Kongregáció budapesti rendháza (1112 Budapest, Kamaraerdei út 16/K – Fővárosi Önkormányzat Idősek Otthona területén).

A szentmise után megvásárolható a 2019/20-as évad imafüzete 1300 Ft/db áron, és lehetőség lesz a felmerülő kérdések megbeszélésére, örömeink megosztására is.

A Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat azért jött létre, hogy segítse a plébániák életének megújítását és a hívek újraevangelizálását. Az Egyháztól eltávolodottak megszólítása és meghívása a közösségi életbe is csak az elkötelezett hívek segítségével lehet eredményes.

A Vándor Evangélium segíti a családi ima fejlődését, a plébánia közösségén belüli személyes kapcsolatok mélyülését és egy hatékony közbenjáró közösség kialakulását. Csupán havonta 3 napra fogadjuk otthonunkba a Vándor Evangélium igeoltárt, és megtapasztaljuk a közösség imáinak csodálatos gyümölcseit. Mindehhez 5-10 fő, ill. család együttműködésére van szükség. Minden résztvevő vállalja a hónap 3 napján rá eső rövid imádságot és elmélkedést, és az egész közösség növekedik a mindennapos imák kegyelmi hatásaként. Szeretettel várjuk az újonnan csatlakozókat!

Bővebb információ: www.vandorevangelium.hu