ve-3Október 7-én ismét közös szentmisével indult a Vándor Evangélium Imaszolgálat immár 12. évadja, hogy hálát adjunk Istennek mindazért a bőséges kegyelemért, amivel a sok éve együtt imádkozó családokat és közösségeket megajándékozta.

Ünneplésünket nagyon bensőségessé tette, hogy a Krisztus Légiója Kongregáció atyái láttak vendégül minket a kamaraerdei rendházukban. Találkozónkat csendes szentségimádással kezdtük, hogy szívünket minél jobban felkészíthessük a Jézussal való mély találkozásra az ezt követő szentmisében, amely valóban nagyon meghitt és áldott volt.

ve-4A szentmisét Szabó-Molnár Bálint atya tartalmas előadása követte a szentségimádás fontosságáról és gyümölcseiről.  Témaválasztásának háttere, hogy a Vándor Evangélium imaszolgálattal is csatlakozunk a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületeihez, ezért imafüzetünk idei elmélkedéseinek témájául az Oltáriszentséget választottuk.

Találkozásunkat agapéval zártuk, ahol jó hangulatban ismerkedtünk egymással, és osztottuk meg a Vándor Evangélium Imaszolgálattal kapcsolatos személyes élményeinket.

ve-9Köszönjük minden kedves imatársunk részvételét, akikkel együtt örülhettünk és ünnepelhettünk ezen az Isten jelenlétével átitatott szép estén!

.

.

.

További képek (Köszönet értük Palásthy Julcsinak!):

ve-2 ve-6 ve-10 ve-8