Kedves Regnum Christi Tagok és Barátok!

Nagy örömmel és szeretettel hívlak titeket ismét a Nightfever evangelizáción való részvételre, hogy az adventi időszakban vigyük el minél többekhez Krisztus világosságát, hívjunk be minél többeket Isten jelenlétébe, illetve mi magunk is időzzünk el Benne.

A Nightfever egy Németországból elindult, immár a világ 27 országában zajló missziós kezdeményezés, ahol a halk zenés áhítat és a mécsesek fénye, az elcsendesedés és az Istenre figyelés az Oltáriszentség jelenlétében már igen sokak szívét megnyitotta. Olyanokét is, akik évek vagy akár évtizedek óta feléje sem néztek a templomnak!

Arra hívunk, hogy a légiós atyákkal, az RC megszenteltekkel és más katolikus közösségek tagjaival együtt vegyetek részt ti is ebben a misszióban, és tapasztaljátok meg saját magatok, hogy milyen jó dolog – Istenre hagyatkozva – misszióban, azaz az Ő küldetésében járni!

Az időpont 2015. december 4. péntek este.

A helyszín ugyanaz, mint tavasszal volt: Szent Mihály templom, 1056 Budapest, Váci utca 47/b.

Az est programja hasonló lesz a korábbiakhoz:

18.30 Szentmise / Szabó-Molnár Bálint atya

19.30-22.30 Nightfever: zenés áhítat, énekek, ima, beszélgetési és gyónási lehetőség a légiós atyákkal

22.30 Esti ima

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

A fiatal (18-35) éves korosztályt pedig különösen is buzdítjuk, hogy aktívan vegyen részt a járókelők behívásában a templomba, a bejövők fogadásában, illetve a templomi háttérimában.

Az érdeklődőknek előre elküldenénk néhány tudnivalót, ezért kérjük, hogy aki szívesen részt venne, az írjon egy e-mailt Probáld Katának a kprobald@missiochristi.hu címre.

Krisztusban szeretettel,

Vadász Kinga RC