Péntek este birtokunkba vettük a Missio Christi irodát! Egy egész hétvégét töltöttünk együtt, hogy készüljünk a gálára, és persze lelkileg is feltöltődjünk. Péntek este már közösen vacsoráztunk, majd a kápolnában kértük a jó Isten segítségét a hétvégére. Miután az iroda legnagyobb terme megtelt halózsákokkal megnéztük a “Soul Surfer” című filmet. Az esti mozizás tanulsága az volt, hogy engedjük meg Istennek, hogy munkálkodjon életünkön, és még ha látszólag kilátástalan a helyzet, bízzunk abban, hogy Isten valami csodálatos dolgot hoz ki belőle a végén! Szívből ajánljuk mindenkinek ezt a filmet!

Másnap korán keltünk, és már kezdődtek is a próbák Szőnyi Kinga vezetésével. Ebédidőre igencsak elfáradtunk, így különösen nagy öröm volt a VakVarjú Étteremben ránk váró ínycsiklandozó ebéd.

Egy kis pihenés után, a gyönyörű tavaszi napsugarak ellenére, mi visszamentünk az irodába, és kezdődött a varrás Palásthy Julcsi segítségével. Hogy mit varrtunk, az maradjon egyelőre meglepetés, de éjfélig csattogtak a varrógépek.

PF_kv1

A szorgos munkát egy dicsőítő, énekes imádság erejéig függesztettük fel, melyet közös vacsora követett. Nagyon kedves élmény volt.

Az eddig elmesélt eseményekkel párhuzamosan lezajlott egy magazinfotózás, valamint egy megbeszélés a Győrben induló Pure Fashion csapat tagjaival.

PF_kv5s

Vasárnap Csaba atya szentmiséjével zártuk a hétvégét. Ezúton is köszönjük szépen Neki, hogy a fáradt arcok ellenére is kitartóan eljuttatta hozzánk Isten szavát.  Hálásak vagyunk, hogy ilyen klassz közösségünk van!

Kis Brigitta

PF_kv4sPF_kv3s