Jöjjön el a Te Országod!

MEGHÍVÓ A MEGÚJÍTÓ NŐI TRIDUUMRA

Éleszd fel magadban Isten kegyelmét, amely benned van.

(vö. 2Tim 1,6)

 Szeretettel hívunk minden Regnum Christi tag vagy szimpatizáns lányt és asszonyt 2018-19. évi női triduumunkra.

 A női triduum a magyar Regnum Christi gyakorlatának évtizedekre visszanyúló hagyománya. Elsődleges célja a lelki töltekezés, a Jézus Krisztussal való személyes találkozás, ami minden állapotbeli kötelességünk, apostoli munkánk alapja és forrása. Másodlagos célja, hogy megéljük a közösséget a Regnum Christin belül. Összeköt bennünket közös meghívásunk a Mozgalomba és erre a triduumra egyaránt, valamint az Isten, akit személyesen keresünk, de Benne összekapcsolódunk. A célok megvalósulásának eszközei a környezet (elvonulás és kiszakadás otthonról a ciszter nővérek monostorába), teljes ellátás és kiszolgálás, hogy ne kelljen mással foglalkozni csak önmagunkkal és az Istennel, valamint a csend, aminek megteremtése fontos feltétele, hogy meghalljuk, amit Isten mondani szeretne nekünk. Isten személyesen nekünk szóló üzenetének meghallását szolgálják a lelkigyakorlat programjai, melyekben időt szánunk a személyes imára, előadásokra, a közösségi imádságokra (zsolozsma, rózsafüzér és keresztút), szentmisére, szentségimádásra. Valamint van lehetőség a szentgyónás elvégzésére és lelki beszélgetésre is a légiós atyákkal.

Fontos, hogy részt vegyél, hiszen Istentől nem csak feladatokat kapunk női hivatásunkban, hanem erőt és kegyelmeket is az ezzel járó feladatok teljesítésére.

E kegyelmek közvetítésében szeretne segíteni a Regnum Christi ezen a hétvégén.

Használd ki Te is!

A triduum időpontja: 2018. október 26-28. (péntek estétől vasárnap délig).  Kezdés: péntek este 18.00, befejezés vasárnap kb.14.00-kor.

Tartja: Szabó-Molnár Bálint LC (Veronica Rodriguez CRC, Valentin Gögele LC)

Téma: megújulás (megújítani hitünket, női hivatásunkat, apostoli küldetésünket)

Helyszíne: Érd, Ciszter nővérek rendháza (Érd, Tárnoki út 11.)  Megközelíthető autóval vagy vonattal (Érd alsó vasútállomás).

Jelentkezési határidő: 2018. október 20.

Költséghozzájárulás:  16.000 Ft  a  szállás  és  a  teljes  ellátás  (péntek  vacsora;  szombat  reggeli,  ebéd, vacsora; vasárnap reggeli, ebéd).  Ha egyágyas szobát kérsz, akkor 18.000 Ft.

Érdeklődőknek további információk és jelentkezés e-mailben: info@missiochristi.hu

Szeretettel várunk!