nightfever-feherAz idei következő Nightfever Budapest missziónkat a Szerzetesek Tere rendezvény keretein belül szervezzük 2015. szeptember 18-án, pénteken 21.30-22.30-ig a pesti ferences templomban (Ferenciek tere), hivatalos és kevésbé ismert nevén az Alkantarai Szent Péter templomban. Minden érdeklődőt szeretettel várunk egy kis elcsendesedésre, zenés áhítatra, de ha valaki kedvet érez rá, akkor a szervezői oldalon való bekapcsolódásra is. Fontos tudni, hogy ez idő alatt gyónási lehetőség is lesz!

nightfever-hangulat2A Nightfever egy olyan este, mikor a templom kapuit szélesre tárjuk a járókelők előtt, és fiatalok mécsessel a kezükben hívják be az utcáról az embereket, hogy jöjjenek be a templomba, és találkozzanak személyesen Istennel. A templomban varázslatos fényáradat és dicsőítő zene várja azokat, akik elfogadják meghívásunkat. Szeretnénk, ha ezen az estén mindenki a saját maga módján kicsit közelebb kerülhetne Istenhez. Ezt jelképezik a templomban elhelyezett teamécsesek, melyből mindenki, aki betér, bátran vehet egyet, meggyújthatja és az oltár elé helyezheti.

Ez alkalommal csak egyórás lesz az általunk vezetett, zenei szolgálattal kísért szentségimádás, de más közösségek utánunk is folytatják majd az imát, és előttünk is másik csapat által szervezett áhítatba lehet bekapcsolódni. A programokról, melyek a „Szerzetesek Tere” rendezvény keretében pénteken délután és szombaton egész nap sokféle belvárosi helyszínen zajlanak, bővebb információt a http://szerzetesek.hu/ter  honlapon találtok.

Remélve a személyes találkozást, sok-sok imával
a Nightfever Budapest szervező csapata