A Nightfever egy olyan este, mikor a templom kapuit kitárjuk a járókelők előtt. Mécsessel a kezünkben hívjuk be az utcáról az arra járókat, hogy találkozzanak Istennel. A templomban varázslatos fényáradattal és Istent dicsőítő zenével várjuk őket. Célunk, hogy megéreztessük velük Isten szeretetét és jelenlétét az Oltáriszentségben.

Isten pedig a felé kinyitott szíveinkbe örömet és békét hoz, amit az egyre nagyobb számban az oltár előtt meggyújtott meggyújtott mécsesek növekvő fényáradata szimbolizál.

Szeretettel hívunk tehát minden érdeklődőt a március 8-án, pénteken 19 órakor kezdődő szentmisére és azt követően a 20 órakor kezdődő Nightfever ifjúsági zenés áhítatra, szentségimádásra és utcai misszióra.

A helyszín most is a Szent Mihály templom lesz az V. kerület, Váci utca 47/b. szám alatt.

Az este 11 óráig tartó Nightfever imaest alatt lehetőség lesz szentgyónás elvégzésére vagy lelki beszélgetésre az atyákkal, bibliai versek húzására és imaszándékok megírására, melyekért a Krisztus Légiója Kongregáció szerzetespapjai és a sarutlan kármelita nővérek imádkoznak.

Szívesen vesszük, ha valaki az utcai misszióba is bekapcsolódik, behívva az arra járókat a templomba, hogy gyújtsák meg mécseseiket, csendesedjenek el az Oltáriszentség jelenlétében, vagy csak hallgassák a lelküket Istenhez emelő zenét.

Legyen ez az est minél többünk számára jó alkalom életünk Isten előtti áttekintésére a 2019. év nagyböjti időszakának kezdetén.

Amint a mécsesek fénye beragyogja a templomot, úgy világítsa be lelkünket Isten békéje, öröme és szeretetének tüze!

Mindenkit szeretettel várunk!

Nightfever szervezői csapat