A Nightfever egy olyan este, mikor a templom kapuit kitárjuk a járókelők előtt. Fiatalok mécsessel a kezükben hívják be az utcáról az embereket, hogy találkozzanak Istennel. A templomban varázslatos fényáradat és dicsőítő zene várja azokat, akik igent mondanak. Célunk, hogy mindenki a saját maga módján kicsit közelebb kerülhessen Istenhez. Ezt jelképezik a templomban elhelyezett teamécsesek, melyből mindenki, aki betér, bátran vehet egyet, és meggyújthatja az oltárnál.

Szeretettel hívunk tehát minden érdeklődőt a december 7-én, pénteken a 19 órakor kezdődő szentmisére és azt követően a 20 órakor kezdődő adventi Nightfever ifjúsági zenés áhítatra, szentségimádásra és utcai misszióra.

A helyszín most is a Szent Mihály templom az V. kerület, Váci utca 47/b. szám alatt.

16831942_1796876080632390_2078528044407342669_nAz este 11 óráig tartó Nightfever imaest alatt lehetőség lesz az adventi szentgyónás elvégzésére vagy lelki beszélgetésre az atyákkal, imaszándékok megírására és bibliai versek húzására.

Szívesen vesszük, ha valaki az utcai misszióba is bekapcsolódik, behívva az arra járókat a templomba, hogy gyújtsák meg mécseseiket, csendesedjenek el az Oltáriszentség jelenlétében, vagy csak hallgassák a lelküket Istenhez emelő zenét.

Legyen ez az est minél többünk számára jó alkalom életünk Isten előtti áttekintésére és jövőnk Istenre bízására, amihez a Megváltó születésére igent mondó, életét teljesen Istenre bízó Szűz Mária segítségét is kérhetjük nagy bizalommal.

Amint a mécsesek fénye beragyogja a templomot, úgy világítsa be lelkünket Isten szeretetének tüze!

Várunk mindenkit szeretettel!

Nightfever szervezői csapat