„Mennyire szeretném, hogy az adakozás valódi életstílussá váljék mindenkiben! Bárcsak követnénk keresztényekként az apostolok példáját, és meglátnánk a másokkal való osztozás lehetőségében az Egyházban megélt közösség kézzelfogható tanúságtételét. Ennek kapcsán felidézem Szent Pál felszólítását, amikor a korintusi hívekhez fordult a jeruzsálemi közösségnek szánt pénzgyűjtés ügyében: „ …mert javatokra válik” (2Kor 8,10).” (Ferenc pápa nagyböjti üzenete, 2018)

 

Nagy várakozással buzdítjuk Barátainkat, hogy nagylelkűen támogassák ifjúsági és családmissziónkat, mert ezek anyagi háttere csak széleskörű anyagi összefogással biztosítható. Támogatását folyamatosan, egész év során szívesen fogadjuk a Missio Christi Alapítvány bankszámlaszámán: 11600006-00000000-44151470.

Hálásan köszönünk minden adományt!

Emellett május 20-ig lehetőség van a személyi jövedelemadó 1%-ával is támogatni missziónkat, mert alapítványunk közhasznú minősítésű. Kérjük, hogy amennyiben méltónak találja szolgálatunkat a támogatásra, rendelkezzen erről is a Missio Christi Alapítvány javára, melynek adószáma: 18254589-1-43 (rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez ez szükséges).

A rendelkezés mikéntjéről a NAV oldalain tájékozódhat ITT. A kitöltendő formanyomtatvány IDE kattintva nyitható meg, a hozzá kapcsolódó kitöltési útmutató pedig ITT olvasható.

Magyarországi missziónkról részletesebben honlapunk oldalait böngészve tájékozódhat, de érdeklődésre szívesen adunk bővebb tájékoztatást is missziós munkáinkról.

Isten áldását kívánva,

köszönettel

Regnum Christi