„Mennyire szeretném, hogy az adakozás valódi életstílussá váljék mindenkiben! Bárcsak követnénk keresztényekként az apostolok példáját, és meglátnánk a másokkal való osztozás lehetőségében az Egyházban megélt közösség kézzelfogható tanúságtételét. Ennek kapcsán felidézem Szent Pál felszólítását, amikor a korintusi hívekhez fordult a jeruzsálemi közösségnek szánt pénzgyűjtés ügyében: „ …mert javatokra válik” (2Kor 8,10).”

Ferenc pápa (Nagyböjti üzenet 2018)

Nagy várakozással buzdítjuk Barátainkat, hogy nagylelkűen támogassák ifjúsági és családmissziónkat, mert ezek anyagi háttere csak széleskörű anyagi összefogással biztosítható. Támogatást folyamatosan, egész év során szívesen fogadunk a Missio Christi Alapítvány bankszámlaszámán: 11600006-00000000-44151470.
Hálásan köszönünk  minden adományt!

Emellett május 20-ig lehetőség van oly módon is “adományozni”, hogy az az “adományozó” számára nem kiadás, hanem csak egy kis odafigyelést igénylő feladat. A személyi jövedelemadó 1+1%-áról szabadon rendelkezhet minden adókötelezettséggel bíró állampolgár: az első 1% valamelyik egyháznak, a második 1% egy fontosnak ítélt tevékenységet végző, közhasznú civil szervezetnek adható. A Missio Christi Alapítvány, mely a Regnum Christi Mozgalom apostoli tevékenységeit segíti, az adó 1%-ok gyűjtésére jogosult, közhasznú alapítvány.

Kérjük, ha támogatásra méltónak találja magyarországi missziós munkánkat, akkor az innen letölthető módon töltse ki az 1%-os rendelkező nyilatkozatot, majd adja postára 2019. május 20-ig. Az elektronikus rendszer útján, illetve ügyfélkapuján keresztüli rendelkezéskor, kérjük, jelölje kedvezményezettnek a Missio Christi Alapítványt.

A Missio Christi Alapítvány adószáma: 18254589-1-43 (rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez).

Magyarországi missziónkról részletesebben honlapunk oldalait böngészve tájékozódhat, de érdeklődésre szívesen adunk bővebb tájékoztatást is missziós munkáinkról.

Isten áldását kívánva,

köszönettel

Szabó-Molnár Bálint LC atya

Krisztus Légiósa