Így karácsony táján elsősorban a saját lelkünkben hagyjuk megszületni Jézust: járuljunk a szentségekhez minél gyakrabban, töltsünk belső imádsággal minél több időt – Isten különleges jelenlétében az Oltáriszentség előtt vagy akár csak otthon, a szobánkban. Kérdezzük meg Istent, hogy mire hív a családunkkal kapcsolatban? Kérjünk tőle bölcsességet az ünnep lelki oldalának kidomborításához, hogy az ne csak az ajándékozásról és a nagy eszem-iszomról szóljon! Elgondolkodhatunk azon is, hogy elfogadom-e azt a környezetet, amibe születtem? Elfogadom-e a jelenlegi családomat? Meg tudom-e látni benne a jót?

Mi, a Krisztus Légiósai és a Regnum Christi Apostoli Mozgalom tagjai a lelkiekben egyedülállóknak szeretnénk családot biztosítani imaközösségben mondott imáinkkal, az imaszándékok fogadásával, a „Vándor Evangélium” imaszolgálatunk és más apostoli munkáink egész éven át tartó vállalásával. Missziós küldetésünk, hogy az Egyházban mindenki családra és otthonra találjon. Senki ne érezze magát „lelki hajléktalannak”. E küldetésünk teljesítéséhez kérjük Barátaink anyagi támogatását. Előre is hálás szívvel megköszönöm, ha missziós munkánkba ilyen módon Ön is bekapcsolódik. Amint eddig is, minden szerdán a támogatóinkért ajánlom fel a bemutatott szentmiseáldozatot.

Karácsony ünnepén idén is elindítjuk imakilencedünket, melyet január másodikáig tartunk. Imakérései, melyekért magam és paptársaim, valamint a Regnum Christi megszentelt életű tagjai külön-külön, egyenként imádkozni fogunk, legkésőbb december 20-igérkezzen meg hozzánk. Örülünk, ha e szolgálatunkat Ön is elfogadja – nagy szeretettel tőlünk, karácsonyi ajándékunkként.

Imádkozzuk együtt a kilencedet!

Innen letöltheti a karácsony imakilencedünket.

RC_Karacsony9nap