“Éleszd fel magadban Isten kegyelmét, amely benned van.” (vö. 2Tim 1,6)

Szeretettel hívunk minden Regnum Christi tag vagy szimpatizáns felnőtt nőt, asszonyt, édesanyát

a 2019-20. évi női triduumunkra.

 

A női triduum a magyar Regnum Christi Mozgalom gyakorlatának évtizedekre visszanyúló hagyománya. Elsődleges célja a lelki töltekezés, a Jézus Krisztussal való személyes találkozás, ami minden állapotbeli kötelességünk, apostoli munkánk alapja és forrása. Másodlagos célja, hogy megéljük a közösséget a Regnum Christi-n belül. Összeköt bennünket közös meghívásunk a Mozgalomba és erre a triduumra egyaránt, valamint az Isten, akit személyesen keresünk, és Benne összekapcsolódunk. A célok megvalósulásának eszközei a környezet (elvonulás és kiszakadás otthonról a ciszter nővérek monostorába), teljes ellátás és kiszolgálás, hogy ne kelljen mással foglalkozni csak Istennel és önmagunkkal, valamint a csend, aminek megteremtése fontos feltétele, hogy meghalljuk, amit Isten mondani szeretne nekünk. Isten személyesen nekünk szóló üzenetének meghallását szolgálják a lelkigyakorlat programjai, melyekben időt szánunk a személyes imára, előadásokra, a közösségi imádságokra (zsolozsma, rózsafüzér és keresztút), szentmisére, szentségimádásra. Valamint lehetőség lesz szentgyónás elvégzésére és lelki beszélgetésre is a légiós atyákkal.

 

Fontos, hogy részt vegyél, hiszen Istentől nem csak feladatokat kapunk női hivatásunkban, hanem erőt és kegyelmeket is az ezzel járó feladatok teljesítésére.

E kegyelmek közvetítésében szeretne segíteni a Regnum Christi

ezen a hétvégén. Használd ki Te is!

 

A triduum időpontja: 2019. október 25-27. (péntek estétől vasárnap délig).  Kezdés: péntek este 18.00, befejezés vasárnap kb.14.00-kor.

Tartja: Michael Duffy LC és Szabó-Molnár Bálint LC

Téma: A Szentségek által növekvő kegyelem, avagy hogyan használjuk őket a mindennapi életben

Helyszíne: Érd, Ciszter nővérek rendháza (Érd, Tárnoki út 11.)  Megközelíthető autóval vagy vonattal (Érd alsó vasútállomás).

Költséghozzájárulás:  18.000 Ft  a  szállás  és  a  teljes  ellátás kétágyas szobában (péntek  vacsora;  szombat  reggeli,  ebéd, vacsora; vasárnap reggeli, ebéd),  egyágyas szobában  22.000 Ft

Érdeklődőknek további információk és jelentkezés e-mailben: info@regnumchristi.hu

Jelentkezési határidő: 2019. október 15.

Fizetési határidő: 2019. október 22.

 

Szeretettel várunk!

 

a Regnum Christi szervező csapata