Kedves Barátaink!

Nagy örömmel és szeretettel hívunk ismét mindenkit a Nightfever evangelizáción való részvételre, hogy a feltámadás örömhírét, Krisztus lelkeinket beragyogó világosságát vigyük el minél többekhez, hívjunk be minél többeket Isten jelenlétébe, illetve mi magunk is időzzünk el Benne.

A Nightfever egy Németországból elindult, immár a világ 27 országában zajló missziós kezdeményezés, ahol a halk zenés áhítat és a mécsesek fénye, az elcsendesedés és az Istenre figyelés az Oltáriszentség jelenlétében már igen sokak szívét megnyitotta Isten felé. Olyanokét is, akik évek vagy akár évtizedek óta feléje sem néztek a templomnak!

Arra hívunk mindenkit, hogy a légiós atyákkal, a Regnum Christi megszenteltekkel és más katolikus közösségek tagjaival együtt vegyen részt ebben a misszióban, hogy mindenki saját maga tapasztalja meg, hogy milyen jó dolog – Istenre hagyatkozva – misszióban, azaz az Ő küldetésében járni!

Az időpont 2016. április 1. péntek este.

A helyszín ugyanaz, mint tavasszal volt: Szent Mihály templom, 1056 Budapest, Váci utca 47/b.

Az est programja hasonló lesz a korábbiakhoz:

18.30 Szentmise / Szabó-Molnár Bálint atya

19.30-22.30 Nightfever: zenés áhítat, énekek, ima, beszélgetési és gyónási lehetőség a légiós atyákkal

22.30 Esti ima

Várunk mindenkit nagy szeretettel!

A fiatal (18-35) éves korosztályt pedig különösen is buzdítjuk, hogy aktívan vegyen részt a járókelők behívásában a templomba, a bejövők fogadásában, illetve a templomi háttérimában.

Krisztusban szeretettel,

Vadász Kinga RC