Október 26-án újabb Pure Fashion alkalomra került sor. A lányok a múltkori alkalomhoz hasonlóan egy újabb receptet sajátíthattak el. Az alapanyagok többsége adott volt, ám néhány hozzávalót nekik kellett/kell beszerezniük. Megtanulták azt is ,hogy a recept csak útmutató, és ahhoz ,hogy valami igazán különleges jöjjön létre több kell. Olyan ez, mint a nagyi sütije, senki nem tudja utánozni! Olyat csak a nagyi tud sütni, hasonlót anyu is, de pont ugyanolyat senki… mert van, amiből egy kicsit kevesebb egy kicsit több kerül az edénybe, és van, ami a receptben nincs leírva.

A mi receptünk így szól: „Ha szépülni szeretnél, a lelkeddel és a szíveddel kell kezdened, mert addig egyetlen kozmetikum sem fog hatni!” Coco Chanel

A nap folyamán Varga Zsóka ( az újpesti Pure Fashion  csapat vezetője ) tartott előadást a külső-és belső szépségről a lányoknak. Ezt követte egy gyakorlati rész, ahol a lányok kozmetikusoktól sajátíthatták el az arcápolás és sminkelés alapjait.  Csoportdinamikával is készültünk melynek során a lányoknak lehetőségük nyílt arra, hogy jobban megismerhessék egymást. ,,Szerintünk a szépség…” címmel kellett plakátokat készíteniük, és persze eközben Hangodi Dóri gondoskodott arról ,hogy ezen a napon a lányok lelki síkon is a lehető legtöbbel gazdagodjanak. A nap zárásaként Szőnyi Kinga volt a vendégünk, aki járás technikát tanított a lányoknak. Az alkalom különlegessége volt az is, hogy megfigyelőként részt vettek rajta a koordinátorok, Csernus Ági vezetésével.

Úgy gondoljuk Istennek hála, sikeresen zajlott le ez az esemény is, köszönjük szépen mindenkinek, aki ehhez hozzájárult, különösen nagy öröm számunkra, hogy a Pure Fashion Kávéház tagjai közül is többen eljöttek segíteni .

És hogy hogyan értékelték ezt a napot a lányok? : ,,Meg tanultam magamat értékelni, és rájöttem, hogy a belső, lelki dolgok is legalább olyan fontosak, mint a külső szépség.”

2 3 4 5

Palásthy Juliannának köszönhetően a képek is elmesélik , milyen is volt a Pure Fashion budai csapat külső-belső szépség alkalma.