A kedves testvérek bizonyára értesültek róla, hogy „2020. május 18-tól, hétfőtől kezdve ismét tarthatunk nyilvános szentmiséket és más liturgikus cselekményeket templomainkban vagy alkalmas szabadtéri környezetben Főegyházmegyénk egész területén.”, amint azt a Magyar Kurír is megírta ITT. Sajnos ez egyelőre kamaraerdei kápolnánkra nem vonatkozik, mert az Idősek Otthona Intézmény Igazgatója által még március 16-án elrendelt bejárási tilalom továbbra is érvényben van. Erről ITT olvashatnak bővebben.

A hét folyamán a következő szentmiséket közvetítjük a Regnum Christi Magyarország YouTube csatornán keresztül:

Hétfő 9:00-kor: Szentmise Szent II. János Pál születésének centenáriuma alkalmából, élő közvetítés az iskola kápolnájából ITT

Kedd 8:00-kor: „Szentmise járvány idején”, mely ITT követhető

Csütörtök 18:00-kor: Szentmise, utána 18:30-kor szentségimádás

Vasárnap  9:00-kor: Szentmise – Urunk Mennybemenetele

Örömmel hívunk és várunk mindenkit az ezekbe való bekapcsolódásra!

Különleges imaszándék a járvány megszűnéséért: Ferenc pápa mindenkit arra kér, hogy imádkozzon Szűz Máriához és kérje oltalmát a világot sújtó próba idején:

„Mindannyian együtt imádkozzunk a betegekért és a szenvedőkért! Oltalmad alatt keresünk menedéket Istennek Szent Anyja. Ne vesd meg könyörgéseinket a próbatétel idején, és szabadíts meg minket minden veszélytől, ó dicsőséges és áldott Szűz! Köszönetet mondok minden kereszténynek és jóakaratú embernek, akik ebben a pillanatban imádkoznak, egységben, attól függetlenül, hogy milyen vallási hagyományhoz tartoznak”