Kedves Barátaink!

Krisztus Király vasárnapjára készülünk, ami a Regnum Christi Mozgalom kiemelkedő ünnepe. A Föderáció vezetőségének ez alkalomra írt leveléből idézünk néhány bátorító gondolatot:

„Jöjjön el az Ő országa! Ez a kívánság születik meg a szíve mélyén minden apostolnak, aki arra vágyik, hogy Krisztus szeretete láthatóvá váljon ezen a világon. Nem egy kitalált, elképzelt világra gondolunk, hanem az itt és most világára, életünk jelenére és mindennapjaink konkrét helyzeteire (vö. RC Alapszabály 13).

Mennyire nem véletlen, hogy az Egyház Krisztus Király ünnepét az évközi időszak utolsó hetében, advent kezdete előtt ünnepli. Az Isten országa utáni vágyakozás Krisztus megtestesülésében teljesedik be, hiszen Isten országa maga a köztünk élő Krisztus. Ezért aztán az Ő országa, az Ő személye kell, hogy megtestesüljön bennünk és általunk napjaink világában…”

Közös ünneplésre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt november 22-én, vasárnap 16 órára az albertfalvi Szent Mihály templomba (1116 Budapest, Bükköny utca 1.) vagy az online térbe, ahol az ünnepi szentmise a Regnum Christi Magyarország youtube csatornáján lesz megtekinthető. Ennek linkje: https://www.youtube.com/watch?v=fIRo6AoMFME

Idén sajnos az agapé, a közös összejövetel a vírusveszély miatt elmarad, de helyette az apostoli munkák vezetőinek segítségével egy kedves meglepetéssel készülünk.

Szeretettel várunk mindenkit!

Regnum Christi