Kedves Regnum Christi Tagok és Barátok!

Idén is eljött az idő, amikor úgy tehetünk jót, hogy az nem pénzbe, hanem csak egy kis odafigyelésünkbe kerül. Személyi jövedelemadónk 1+1%-áról szabadon rendelkezhetünk május 20-ig. Az első 1%-ot valamelyik egyháznak, a második 1%-ot egy általunk fontosnak ítélt tevékenységet végző, közhasznú civil szervezetnek adhatjuk.

A Missio Christi Alapítvány, mely segíti és kiegészíti a Krisztus Légiója Kongregáció szerzetesrend és a vele azonos lelkiségű, de főként világiakból álló Regnum Christi Mozgalom apostoli tevékenységeit, éppen ilyen, az adó 1%-ok gyűjtésére jogosult, közhasznú alapítvány.

Ezért bátran fordulunk Barátainkhoz, hogy ha támogatásra méltónak találják magyarországi missziós munkánkat, akkor az innen letölthető módon töltsék ki az 1%-os rendelkező nyilatkozatot, majd adják postára 2016. május 20-ig. Megköszönjük, ha Alapítványunkat ismerőseiknek is támogatásra ajánlják.

A Missio Christi Alapítvány adószáma: 18254589-1-43 (1%-os rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez).

Magyarországi missziónkról, annak sokszínűségéről fogadják tőlünk szeretettel rövid, képes bemutatkozásunkat a nemrég megjelent szórólapunk segítségével. Érdeklődésre szívesen küldünk bővebb tájékoztatást az egyes missziós munkáinkról és szervezetünkről, illetve szeretettel ajánljuk olvasásra honlapunk oldalait.

 

Isten áldását kívánva Önre és szeretteire,
Krisztusban szeretettel

Szabó-Molnár Bálint LC atya
Krisztus Légiósa