Szeretettel hívjuk fel Barátaink figyelmét a Házasság Hete programsorozatra, mely február 10-17. között zajlik országszerte több száz eseménnyel, rendezvénnyel. Magyarországon ezt immár 12. alkalommal rendezik meg Valentin-nap környékén: egy héten át a házasság és a család fontosságára kívánja a Házasság Hete Szervezőbizottsága ráirányítani a figyelmünket, szorosan együttműködve a keresztény egyházakkal és civil szervezetekkel, számtalan nagyváros, település és közösség részvételével, Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége fővédnökségével. Az ezzel kapcsolatos információk a www.hazassaghete.hu oldalon olvashatók.

Szeretettel ajánljuk Barátaink figyelmébe a Regnum Christi Mozgalom zongoraművész tagjainak, a Hegedűs házaspárnak a Házasság Hetéhez kapcsolódó programját, melyet Budapesten a Klauzál Házban tartanak 2019. február 16-án szombaton 19 órai kezdettel „Párok az életben, párok a színpadon” címmel. További információk itt olvashatók.

Szeretettel buzdítunk mindenkit arra is, hogy e különleges héten imádkozzon szívből a meglévő (és leendő) házasságokért. Ehhez kaptunk egy nagyon kedves imádságot a Házasság Hete szervezőitől: