Az ünnepi szentmisét John Connor LC, a Krisztus Légiója generálisa és a Regnum Christi Föderáció elnöke mutatta be.

Gondolatok a Generális atya prédikációjából:
“Krisztus Király ünnepén emlékezünk arra, hogy Jézus Krisztus egy különleges küldetésre hívott el minket. Ez a  Szent II. János Pál Iskolaközpont nem csak intellektuálisan akar formálni, ez a Regnum Christi közösség nem csak egy imacsoport. Regnum Christi közösségként átfogó képzést akarunk, olyan embereket akarunk képezni, akik teljesen kibontakoztatják talentumaikat. Ahogyan Isten gondozza és felkészíti juhait, úgy akar Krisztus is felkészíteni és formálni minket, mint igaz apostolokat. Jézus elkötelezett férfiakat és nőket akar, akik tanúságot tesznek keresztény életükről, és akik hatással vannak a társadalomra. Azt akarjuk, hogy az emberek barátként tekintsenek Jézusra, Ő legyen a legjobb barátjuk. Ez azt jelenti, hogy Krisztus uralkodjon az emberek és a társadalom szívében.

Arra bátorítalak benneteket ezen az ünnepen, hogy itt, ebben az iskolában Budapesten ismét kötelezzétek el magatokat, hogy bátran éljétek meg a küldetést. Első küldetésünk a családunk, az otthonunk, ahol teret kell adnunk annak, hogy Krisztus valóban uralkodjon. Ne féljünk nagylelkűek lenni Istennel, Ő mindig a legjobbat akarja nekünk.

Kérem Máriát, hogy járjon közben mindannyiótokért és családotokért. Isten áldjon meg benneteket bőségesen Krisztus apostolai hivatásotokban. Ámen.”