Kedves Barátaink!

Rendkívüli év az idei abból a szempontból is, hogy 20 év után idén először nem rendezzük meg a Családok Keresztútját az Andrássy úton. Ennek oka, hogy a virágvasárnap előtti szombati napra került a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus különleges előrendezvénye, a Passio2020, mely Európa legnagyobb passiójátékának ígérkezett. Mi magunk is és a Szent II. János Pál Iskolaközpont diákjai, tanárai is ezen vettünk volna részt, ha nem szól közbe a járványhelyzet. Jó hír, hogy a Passio2020 csak elhalasztásra került, így mindannyian részt vehetünk rajta a járvány elmúltával.

Nagyon fontos azonban, hogy az elmúlt évtizedek rutinja alapján senki ne gyülekezzen a szokásos helyen az Oktogonon. Reméljük, hogy rendezvényünk idei meghirdetésének elmaradása és a már korábban kiküldött üzeneteink alapján, valamint a vírushelyzet miatt ez így is lesz.

Azonban hogy Barátaink ne maradjanak idén sem keresztúti lelki felkészülés nélkül, a Családok Keresztútja facebook oldalán és a Regnum Christi facebook oldalán is Húsvétig naponta egy-egy elmélkedést, húsvéti gondolatokat teszünk közzé, valamint az aktuális online eseményeinkről is ezeken a csatornákon tájékozódhatnak. Kérjük, kövessenek minket!

Áldott húsvéti előkészületet kívánva,

imával

Regnum Christi