ket-mosolyIdén az ECyD lánytábor alatt az Őrség szépségét és természeti kincseit ismertük meg: Kisrákoson táboroztunk összesen 28-an résztvevő lányok, csapatvezetők és megszenteltek július 11. és 15. között.

A tábori napok fel voltak bontva különböző témákra, amikről csoportfoglalkozást tartottunk. A barátság témával kezdtük, a szeretettel folyattuk és végül az apostolkodás és küldetés témával kerekítettük le a közösségben megélt napokat.

tablaCélunk a tábor alatt soha nem csak egy vidám közösség létrehozása, hanem szeretnénk, hogy minden résztvevő mélyebben megtapasztalhassa Jézus személyes szeretetét. Ezért idén is közösen mondtuk el a reggeli és esti imákat, volt gitáros szentségimádás, és Szász Csaba atya LC misézett nekünk és gyóntatott a tábor alatt, melynek egyik lelki csúcspontja a „még nem viharban” elkezdett szabadtéri szentmise volt, ami aztán egy sikeres, izgalmas közös élménybe változott.

fabi-csapatBátorságpróba, lovaskocsizás, alpaka simogatás, akadályverseny, fürdés, sok játék és egy hosszú vonatút után, élményben gazdagon és vidáman tértünk vissza Budapestre.

Szeretném megköszönni minden segítőnek és támogatónak a segítségét, illetve minden imát, amit értünk mondtatok a tábor alatt.

 

Marton Fabiola, a Regnum Christi Apostoli Mozgalom megszentelt életű tagja, a 2016. évi ECyD tábor vezetője

 

Életképek a táborból:

padokon-ulve  fonas  lablogatas