Két év kényszerű kihagyás után újra tudtunk ECyD hétvégét tartani, méghozzá ottalvósat! Nagyon klassz kis csapat gyűlt össze ECyD-es lányokból és vezetőkből, így tartalmas, vidám hétvégét tölthettünk együtt.

Hétvégénk középpontjában az ECyD 50 éves jubileuma állt: a nemzetközi ECyD Instagram kihívására válaszolva a jubileumi évre írt hivatalos dalhoz készítettünk egy Budapestet is kicsit megmutató videóklipet, pontosabban készítettünk hozzá felvételeket. Az utómunka még zajlik, hamarosan jövünk a kész verzióval!

Emellett sütöttünk-főztünk a lányokkal, hogy egy kis jártasságot szerezzenek a konyhában, de volt szendvicskészítő verseny is. Beszélgettünk az Istennel és a saját magunkkal való barátságról, a hitről, imádkoztunk, és hálát adtunk talentumainkért. Sokat játszottunk, nevettünk, néztünk filmet, de nem maradt el az áprilisi tréfa sem! A lányok és vezetőik kölcsönösen megviccelték egymást. Külön jó volt látni a lányok lelkesedését, amit a hűvös idő és az eső sem tudott megzavarni: keményen állták a sarat, pontosabban az esőt a kinti felvételek idején.

Igazán jó felvezető, kedvcsináló volt ez a június 20-24. között rendezendő nyári táborunkhoz, ahol remélhetőleg még nagyobb létszámban, de legalább ekkora lelkesedéssel vesznek majd részt a lányok! Szeretettel várjuk őket!

Márki Edina, ECyD programvezető

 

 

Képgaléria: