Jöjjön el a Te Országod!

Krisztusban kedves Regnum Christi-tagok és barátok!

2014. június 14-én délelőtt Esztergomban Erdő Péter bíboros úr diakónussá szenteli két légiós testvérünket, Szabó-Molnár Bálintot és Egervári Bertalant. Hívlak benneteket, hogy ünnepeljük velük együtt ezt a nagy kegyelmi eseményt, ami történelmi is számunkra, hiszen először történik, hogy magyar származású légiósokat itthon szenteljenek.

 A sohasem hiányzó nehézségek, veszteségek közepette ez az ünnep arra irányítja a figyelmünket, hogy Isten hűséges, Ő velünk van és szent szolgálattevőin keresztül egyre inkább velünk és köztünk akar lenni. Ebben az értékzavaros, önközpontú világban továbbra is hívja a fiatalokat, hogy egészen az Ő és az Ő népe szolgálatára szenteljék magukat. Mennyire hálásak lehetünk Istennek ezért az ajándékért! Legyen ez a szentelés egy közösségi ünnep, hálaadás Bálint és Bertalan testvérek hivatásáért, könyörgés a végső állhatatosságukért és életszentégükért, valamint  a Krisztus útján való elköteleződésünk megújítása a Regnum Christiben!

Ünnepeljünk minél többen együtt Esztergomban! Akik pedig csak lélekben tudtok ott lenni, kísérjétek imáitokkal az eseményt. Mindenkit kérnék, hogy már mostantól fogva zárjuk imáinkba a két leendő diakónusunkat, és mindazokat, akiket június hónap során akár itthon a különböző egyházmegyékben, akár Rómában a Légió központi szemináriumában pappá vagy diakónussá szentelnek.

Szeretettel és imával,

Fejéregyházi Tamás LC atya

1405_szentelesikartya.indd