Ezek a beszélgetések olyan alkalmak, amelyek során az új érdeklődők és a régebbi tagok jobban megismerkedhetnek a Regnum Christivel, illetve tovább mélyíthetik mindazt, amit a Mozgalomról, annak életéről tudnak, megtapasztaltak- és megtapasztalnak nap, mint nap.

Idén négy alkalommal gyűltünk össze szerda esténként a Missziós Központban. Mondhatom, hogy lelkes és népes hallgatósága volt mindazoknak, akik tanúságot tettek arról, hogy hogyan élik a hitüket a mindennapokban, hogyan imádkoznak, hogyan tudják teljesíteni a rájuk bízott feladatokat.
Mindegyik estének volt egy témája: imádság, képzés, közösség, küldetés.

Az előadások- tanúságtételek után hol mindannyian együtt, hol kisebb csoportokban, megbeszéltük a hallottakat, mindenki elmondhatta a saját tapasztalatait, és néha még barátságos vita is kialakult.

Nagyon szép látni, hogy mennyire sokan vagyunk, és mennyire sokfélék, mindenki valami mást tud beleadni a közösbe. Azt hiszem, így megtapasztalhatjuk, hogy a Regnum Christi olyan közösség, ahol együtt örülünk ezeknek az adottságoknak, ajándékoknak: számíthatunk egymásra!

Iván Anna