Slachta Margitnak, a Szociális Testvérek Társasága alapítójának a címben idézett tapasztalatáról a Pure Fashion lelkigyakorlat résztvevői is meggyőződhettek. Ezt az élményt osztja meg velünk Varga Bibi, a Pure Fashion program segítője alábbi beszámolójában:

Idén is megrendezésre került a Pure Fashion lelkigyakorlat, amely eredetileg minden év januárjában szokott lenni, ám a pandémiára való tekintettel ebben az évben tavaszra tolódott.

Nagyon klassz és összetartó csapat jött össze. Sokat készültünk erre az alkalomra.

Pénteken a Belvárosban vettünk részt a lányokkal a Nightfever szentségimádáson. Remek indítása volt ez a lelki hétvégének!

Szombaton, a délelőtt folyamán egy kedves házaspár jött beszélni a közös útjukról a megismerkedésüktől az oltárig. Délután a tisztaság téma volt napirenden, ahol az előadást követően a lányok bátran feltehették kérdéseiket. Sétával, activity-vel, fagyizással és végtelen jókedvvel telt a nap további része. Estére közös filmnézést szerveztünk, mely szintén nagyon jó hangulatban zajlott.

A vasárnapot  szentmisével indítottuk, melyet Szász Csaba légiós atya celebrált nekünk. Mise előtt nagy meglepetés ért bennünket, ugyanis a zenei szolgálatot Csiszér Laci és zenekarának egyik tagja adták, akik éppen a Misszióban tartózkodtak.

Ezután Schumicky Maris tanúságtételét hallgattuk meg, aki a tisztaságról és kárpátaljai missziójáról mesélt nekünk, majd következett a záró kör.

A lányok mind ragyogva és a Szentlélek ajándékaival gazdagon indultak haza. Egységes véleményük szerint rengeteget adott nekik ez a lelkigyakorlat, ahogy mi is sokat gazdagodtunk a velük eltöltött időben.

Deo Gratias!!!

 

 

 

Képgaléria: