szinpadkepA tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is megrendezésre került a Pure Fashion program keretében az Anya-lánya Teaház. A Szent II. János Pál Iskolaközpont dísztermében 2016. január 23-án szombaton délután Veszprémből, Győrből, Kecskemétről és Budapestről érkeztek édesanyák a lányaikkal.

Meghívott vendégeink a Magyar Zongorás Négyes hölgy tagjai és lányaik voltak: Hegedűs Katalin és Hegedűs Panka; Várnagy Andrea és Farkas Laura. Hálásak vagyunk nekik, hogy vállalták, hogy megosztják velünk személyes tapasztalataikat, és hogy ezt teljes őszinteséggel és közvetlenséggel  tették, hogy mindenki, aki hallgatta őket, valóban sok friss tapasztalatot szerezhetett, bölcs megoldásokat ismerhetett meg.

varnagy-asztalnalAz alábbiakban Várnagy Andrea soraival szeretnénk visszaadni az est hangulatát:

„Tegnap este egy nagyon szép rendezvény meghívott előadói lehettünk Laurával. Fontos volt, hogy őszintén beszélgessünk arról, hogy mennyi szépséget, de emellett persze nehézséget is rejt egy anya-lánya kapcsolat… Hogy hogyan tudjuk egymást segíteni az úton, hiszen minden nap a legfontosabb, hogy tudjunk egymásért hálásnak lenni és megköszönni, hogy anyák és lányok is lehetünk egyben!
Sok mindent megtudhatunk ilyenkor egymásról, talán olyan dolgokat is, amelyek a hétköznapok rohanásában eltűnnének és reméljük, hogy egy ilyen közös program után akár “zongorázni” lehet majd a különbséget!”

Ezúton köszönet mondunk az est támogatóinak is, a Nemzeti Erőforrás Minisztériumnak, a Don Bosco Cukrászdának, a Vakvarjú Étteremnek, a Bonzsúrdecornak és a Virágálomnak.

Együttműködő partnereink voltak: Baptista Rádió; Adna Cafe; Bergmann Cukrászda és Kávéház/Balatonfüred; Bergmann Cukrászda/Győr; Vincent Bar & Pastry, Kecskemét; Mission is Possible Kft.

További képek a Teaházról:

hegedusek  palastyek-sarok  asztalcsokor

szinpadon-brigi  tabla  kozos-munka

terem-uresen