2021 április 22-én Ferenc pápa magánmeghallgatáson fogadta Krisztus Légiósainak generálisát, John Connor LC atyát.

John atya a Krisztus Légiósainak írt híradásában erről úgy számolt be, hogy „a találkozás örömmel töltött el, és megújította bennem lelkiségünk egyik fő ismérvét, a Szentatya felé való gyermeki szeretet jelentőségét” (vö. Krisztus Légiósainak Konstitúciója 14.).

Ebben a híradásban John atya beszél arról is, hogy a Szentatyával való találkozás keretében alkalma volt bemutatni a Kongregáció és az egész Regnum Christi eddig megtett lépéseit a megújulás útján, és kérte a Szentatyát, hogy megvilágosító tanácsaival segítse a rábízott feladatok elvégzésében. Végül a Szentatya áldását kérte a Regnum Christi egész lelki családjára.

John atya köszönetet mond a Légiósoknak azért a sokféle kezdeményezésért, amelyek a pápai tanítóhivatalt és annak irányvonalait támogatják, és kéri őket, hogy „mozdítsák elő mindazt, amit meg tudunk tenni e tekintetben”.

John atya ugyanakkor tagja a Regnum Christi Föderáció Nemzetközi Vezetői Testületének is, amely Föderációhoz 2019 óta Krisztus Légiósai is hozzátartoznak.