Kedves Barátaink!

androkat-logo-feher-hatterrelÖrömmel adjuk hírül, hogy egy informatikai fejlesztés eredményeképpen a Regnum Christi Mozgalom napi elmélkedései már olvashatók az AndroKat katolikus alkalmazáson! Az AndroKat célja, hogy egyesítse a jelenleg elérhető katolikus mobil alkalmazások nyújtotta lehetőségeket és internetes szolgáltatásokat, ezért nagyon sok katolikus lelki kincset, olvasni- és átelmélkednivalót találhatunk benne. Nagyon hasznos eszköz tehát mindenkinek, aki android operációs rendszerrel működő okostelefont használ. Az AndroKat alkalmazást innen (Google Play) lehet az androidos telefonokra letölteni.

Az AndroKat szolgáltatásai közé tartoznak a mindannyiunk számára jó szívvel ajánlható katolikus tartalmak:

pexels-photo-359757# Online rádiók: Magyar Katolikus, Mária Rádió, Vatikán magyar adása, Szent István Rádió, Mária Rádió Délvidék és Erdély Rádió, Ez az a nap Rádió.

# RSS hírcsatornák: uj.katolikus.hu, magyarkurir.hu és a bonumtv.hu weboldalaktól

# Evangélium és elmélkedés: Barsi Balázs/Telek Péter-Pál (Magasság és mélység), Horváth István Sándor, Fokoláre Életigéje, Napi evangélium és olvasmányok, Loyolai Szent Ignác válogatott gondolatai, Pio atya és II. János Pál pápa breviáriuma, Keresztes Szent János aranymondásai, Kis Szent Teréz és Teréz anya és Vianney Szent János breviáriuma, Ferenc pápa twitter üzenetei, Böjte Csaba gondolatai, és most már a Regnum Christié is!

#Hanganyagok: Jezsuita napi-útra-való, Barsi Balázs, Pál Feri atya prédikációi és kedd esti beszédek és Horváth István Sándor atya napi evangélium és elmélkedések

atyak-mobillal#Blogok: 777blog.hu

#Keresztút: II. János Pál Pápa elmélkedése

# Weboldalak: A szentiras.hu, zsolozsma.hu, miserend.hu és a katekizmus weboldalak megjelenítése. Csak internetkapcsolattal működik!

#Videók: Videók Keresztényélet oldaláról.

# Imádságok: Legfontosabb, legismertebb imák gyűjteménye

#Gyónás előkészítő: Lelki tükör, lelki olvasmányok. A gyónás menete, leírása.

# Napi szent: Az uj.katolikus.hu oldal alapján.

Szeretettel ajánljuk mindenkinek!