Megjelent a Vándor Evangélium Apostoli Imaszolgálat 10. évadjának imafüzete. A jubileumi imaév kezdetén ünnepi szentmisével várunk minden imcsoport vezetőt, tagot és érdeklődőt. Kapcsolódó levelünket alább olvashatjátok.

Kedves Vándor Evangélium Imacsoport Vezetők és Tagok!

Mindenekelőtt szeretném megköszönni azt a sok-sok áldozatot és segítséget, amivel az elmúlt kilenc év folyamán a Vándor Evangélium Apostoli Imaszolgálat munkáját segítettétek. Amikor elkezdtük ezt az imaszolgálatot, tudtuk, hogy a misszió gondolatának folyamatosan jelen kell lennie életünkben. Magyarországnak pedig, különösen is szüksége van az imáinkra ezekben az időkben, ezért fontosnak tartjuk, hogy imádságunkkal támogassuk mindazt a munkát, amelyet bárki – laikus, vagy megszentelt életű, pap vagy szerzetes – tesz Krisztus Egyházának az építéséért.

Ezért szeretettel meghívunk Téged és imakörödet 2015. november 8-án vasárnap délután 16 órától a Vándor Evangélium apostoli imaszolgálat szentmiséjére, hogy hálát adjunk a tízedik évért, a működő imacsoportokért, és azokért is, akik az elmúlt évek során bármilyen módon bekapcsolódtak az imádságba. Imádkozzunk közösen az evangélium terjedéséért, a Vándor Evangélium folytatásáért!

 A szentmise a Szent II. János Pál Iskolaközpontban lesz. (1116 Budapest, Mezőkövesd út 10.) 

A szentmisét követő agapéhoz köszönettel fogadunk süteményt vagy üdítőt.

Az elkövetkező jubileumi 10. évben arra hívunk mindenkit, hogy csatlakozzunk a Szentatya által meghirdetett Irgalmasság évéhez, amely ez év december 8-án, a Szeplőtelen Fogantatás ünnepén veszi kezdetét, és 2016. november 20-án, Krisztus Király ünnepén zárul.

Isten áldjon meg az Egyházban végzett munkátokért!

Krisztusban szeretettel:

Csernus Ágnes