1%

1szazalek_plakat

1%-kal több Örömhír!

Kérjük, amennyiben teheti, támogassa Alapítványunkat adója 1%-ának felajánlásával, hogy azt az evangélium terjesztésére fordíthassuk.

Kérésére szívesen küldünk rendelkező nyilatkozatot, amely igényelhető: info@missiochristi.hu e-mail címen.

Ne felejtse el! Ez Önnek egy fillérébe sem kerül, nekünk viszont nagy segítség.

Elektronikus adóbevallás esetén az EGYSZA jelű lap kitöltésével, elektronikusan is megteheti, vagy a bevallásától függetlenül külön is postára adhatja felajánlását május 20-ig.

Missio Christi Alapítvány
Adószám: 18254589-1-43

Amennyiben személyi jövedelemadó bevallását munkáltatója készíti el, a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékban adja át munkáltatójának. (A borítékra írja rá a nevét, címét, adóazonosító jelét és a lezárt borítékot írja alá a leragasztáson átnyúlóan). (legkésőbb május 10-éig)!

Ha már beküldte az adóbevallását, de nem rendelkezett az 1%-okról, vagy nem akarja/tudja leadni az 1%-os borítékot a munkahelyén:

Nyomtassa ki a rendelkező nyilatkozatot és tegye borítékba. A borítékra írja rá saját adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan. A borítékot postán vagy személyesen juttassa el az adóhatóság bármelyik ügyfélszolgálati irodájához május 21-éig. Rendelkezése így, az adóbevallásától, illetve a munkáltatói adóelszámolástól függetlenül is érvényes.

Letölthető rendelkező nyilatkozat

Vélemény, hozzászólás?