Támogatás

MISSIO CHRISTI Alapítvány

MC

Missio Christi Alapítványt 2005-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítse és kiegészítse a Krisztus Légiója Kongregáció és a Regnum Christi Apostoli Mozgalom által végzett munkákat. Elsősorban két területen tevékenykedik az Alapítvány. Egyik a nevelés, oktatás, képességfejlesztés és ismeretterjesztés területe, amelyben életkori sajátosságoknak megfelelő programot kínál mindenkinek, aki érdeklődik a keresztény hit iránt. A másik terület a szociális, karitatív terület, ahol az elesett, a hátrányos helyzetű, és szegénységben élő emberek és gyerekek segítése a cél. A Fővárosi Bíróság a Missio Christi Alapítványt jogerősen 2005. márciusában 9503. sorszám alatt nyilvántartásba vette és közhasznúnak minősítette. Az Alapítvány KSH azonosítója: 600526.

Alapítványunk elsősorban adományokból segíti a Rend és a Mozgalom munkáját. Amennyiben érdekli, hogy milyen módon támogathat minket, az alábbi oldalakon találhat bővebb információt:

Adományok – milyen módon juttatthatja el hozzánk támogatását

Aktuális céljaink –  bemutatjuk folyamatban lévő kampányainkat

1% – amennyiben személyi jövedelem adójának 1%-ról kíván a javunkra nyilatkozni, itt megtalálhatja hozzá a szükséges technikai információkat.

Amennyiben több információt szeretne megtudni alapítványunkról, látogasson el az alapítvány saját honlapjára:
http://missiochristi.hu

Vélemény, hozzászólás?