Az első Pure Fashion tábor

Haverok, buli, fanta … és idéntől még egy dolog kihagyhatatlan lesz a lányok nyarából: PURE FASHION TÁBOR!

Történelmi pillanatokat éltünk át július 19 és 23 között a Mecsekben fekvő gyönyörű faluban, Orfűn. Az első Pure Fashion tábor került megrendezésre, melyben vegyesen voltak az újpesti csaptból és az újbudai csapatból a lányok.

Biciklis zarándoklat a Karmelita kolostorba Vancsura Lillához, ékszerkészítés nemezeléssel, gyalogtúra, bográcsozás, könyvkötészet, éjszakai túra, fürdőzés, pécsi városi vetélkedő, abaligeti barlanglátogatás, közös főzések, és még számtalan élmény, ami miatt nagyon szívünkbe zártuk ezt a pár napot.

Ahhoz, hogy ennyi tartalmas program beleférjen a napban, frissen és üdén reggelente tornával alapoztuk meg az erőnlétünket.

A testünk edzése mellett nem maradtak el a lelkünkre szánt idő sem. A napindító gondolatoknak, fohászoknak s egyben a tábor témájaként is Audrey Hepburn idézete szolgált:

„A vonzó ajkak érdekében mondj kedves szavakat. A kedves szemekért keresd a jót az emberekben. A karcsú alakért oszd meg ételed az éhezőkkel. A lelki egyensúlyért sétálj azzal a tudattal, hogy sohasem vagy egyedül. „

Vélemény, hozzászólás?