És akkor a színpadon megjelent a SZÉPSÉG

Idén, május 24-én, immár 8. alkalommal került megrendezésre a Pure Fashion gála, ami mindig egy rendkívüli eseményt jelent. Most sem volt ez másként! A Balassi Intézetben szombat kora reggel óta már folytak az előkészületek: szorgos kezek varázsoltak elő egy csodálatos büfét és a hozzá tartozó varázslatos dekorációt. Köszönet érte Tihanyi Annának! Csodálatos virágkoszorúk és csokrok készültek a színpad díszítéséhez Palásthy Julcsi vezetésével.  Izgatott lányok csoportjai próbáltak szorgosan az esti fellépéshez, sminkesek és fodrászok szépítették, a már amúgy is szép leányokat. Köszönet érte Csernus Julcsinak és Poldauf Ildinek!

Egyszer csak megérkeztek az első vendégek, lassan megtelt a regisztrációs zóna, a színpad mögött az izgalom a tetőfokára hágott és 6 óra után valamivel színpadra léptek az est házigazdái Oláh Kata és Mohay Bence, akik a tavalyi műsorvezetésükhöz hasonlóan, nagyon érdekesen és lendületesen vezették az estet.

Ezután jelentek meg a várva várt produkciók! A gálán résztvevő lányok nagy része, akik a divatbemutatón a különböző ruhákat mutatták be “ex- pure fashion-ösök” voltak, azaz a Pure Action csoport tagjai, akik  Kis Brigi és Szőnyi Kinga vezetésével készültek nagy lendülettel és lelkesedéssel.

A Promod ruháinak bemutatása mellett, a lányok idén egy saját, általuk készített szettet is bemutattak. Mivel idéntől a képzés 2 éves lett, a divatbemutató csak a második év után esedékes, így a két új csapat (Buda és Újpest) más különleges produkciókkal készült, mint például Zumba és fátyol tánc.

A gála folyamán a nézők bepillantást nyerhettek az év képzési témáiba.

A szünetben gazdagon terített büfé várta a vendégeket, a lányok és szüleik által készített finomságokkal, valamint a Don Bosco cukrászda jóvoltából igazi cukrász ínyencségekkel. Ha még ez sem lett volna elég, lehetőség volt a nyomdából frissen érkezett Pure Fashion Magazin, Pure Fashion csokik, nyalókák, karkötők, fülbevalók megvásárlására.

A második felvonás fő attrakciója (a lányokon kívül) a Karolina Kápolna gitáros kórusának fellépése volt, akik színvonalas zenéjükkel és énekükkel még élőbbé tették az estét, példát adva arról, hogy lehet keresztényként is vidáman, modernül, Istent dicsőítve zenélni!

Az idei gála (is) nagyon színvonalas programot adott a nézőknek, amit nagyon köszönünk minden résztvevőknek, szervezőnek és segítőnek!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!