LelkesedniEgysz1Idén is eljött az idő, amikor úgy tehetünk jót, hogy az nem pénzbe, hanem csak egy kis odafigyelésünkbe kerül. Személyi jövedelemadónk 1+1%-áról szabadon rendelkezhetünk május 20-ig. Az első 1%-ot valamelyik egyháznak, a második 1%-ot egy általunk fontosnak ítélt tevékenységet végző, közhasznú civil szervezetnek adhatjuk.

A Missio Christi Alapítvány, mely segíti és kiegészíti a Krisztus Légiója Kongregáció szerzetesrend és a vele azonos lelkiségű, de főként világiakból álló Regnum Christi Mozgalom apostoli tevékenységeit, éppen ilyen, az adó 1%-ok gyűjtésére jogosult, közhasznú alapítvány.

Kérjük, ha támogatásra méltónak találja magyarországi missziós munkánkat, akkor az innen letölthető módon töltse ki az 1%-os rendelkező nyilatkozatot, majd adja postára 2017. május 20-ig. Megköszönjük, ha Alapítványunkat ismerőseinek is támogatásra ajánlja.

A Missio Christi Alapítvány adószáma: 18254589-1-43 (1%-os rendelkező nyilatkozat kitöltéséhez).

Támogatást azonban folyamatosan, az egész év során szívesen fogadunk, mert missziónk anyagi háttere csak széleskörű áldozatvállalással biztosítható. Hálásan köszönünk  minden adományt! Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-44151470

Magyarországi missziónkról részletesebben rövid, képes bemutatkozásunkban és honlapunk oldalain olvashatnak. Érdeklődésre szívesen küldünk bővebb tájékoztatást missziós munkáinkról.

Isten áldását kívánva,

köszönettel

Szabó-Molnár Bálint LC atya

Krisztus Légiósa

Vélemény, hozzászólás?